Centrum informačních technologií FF

Aktualizace kurzu Vitrína v ELFu

6. 5. 2021

Bez popisku
Po delší době jsme aktualizovali ukázkový kurz Vitrína v ELFu. V rámci úprav jsme přidali několik nových ukázek (např. pro některá méně obvyklá nastavení modulu Úkol) a naopak odstranili ukázky, které již nebyly relevantní. Opravili jsme také chyby, kvůli kterým se některé ukázky nezobrazovaly korektně. Věříme, že Vitrína nyní bude pro uživatele přehlednější a užitečnější.
 
Co je Vitrína a k čemu slouží?
 
Vitrína je kurz v ELFu obsahující ukázky různých modulů (studijních materiálů a činností), které lze v ELFu vytvářet. Řadu ukázek si můžete prohlédnout jak z pohledu učitele, tak z pohledu studenta a ukázky některých činností si můžete také prakticky vyzkoušet. Vitrína se Vám může hodit, pokud si chcete udělat představu o tom, jak různé moduly vypadají a fungují nebo pokud váháte, který modul ve svém kurzu využít.
Do Vitríny jsou automaticky zapsání všichni uživatelé, kteří jsou v daném období v IS vedeni jako učitelé. Ostatní uživatelé se do ní mohou zapsat sami - stačí kurz vyhledat v ELFu (nebo použít adresu) a kliknout na tlačítko Zapsat se do kurzu.

Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.