Centrum informačních technologií FF

Změna kontaktních údajů na webech

Vzhledem k častým dotazům ohledně úprav adres bychom tímto rádi informovali o tom, na koho se s těmito požadavky obracet.

19. 2. 2019

Osobní kontakty a adresy na webech jsou automatickými prvky, které se řídí různými pravidly. Dle toho, o jaký typ kontaktu se jedná, je nutné kontaktovat různé osoby.

Osobní kontakty

Na každé stránce osoby je uveden telefonní kontakt a případně i adresa kanceláře této osoby. Tato adresa je navázána na nastavení telefonie. Ve chvíli, dky se na vaší osobní stránce nezobrazuje správná adresa nebo telefonní číslo (tzn. jakýkoli váš kontaktní údaj), je nutné kontaktovat správce telefonie a informovat se, zda je klapka správně nastavena na adresu vaší současné kanceláře. Aktuální kontakt na správce telefonie naleznete na https://inet.muni.cz/app/misc/zprava.

Adresa pracoviště

Jestliže jste našli chybu v adrese na stránce o pracovišti (stránky typu https://www.muni.cz/o-univerzite/fakulty-a-pracoviste/filozoficka-fakulta/211820-seminar-cinskych-studii), mohou nesprávný údaj upravit pouze kolegové z ÚVT. V takovém případě proto pište na web@ics.muni.cz.

Děkujeme za pochopení.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.