Centrum informačních technologií FF

Deadline pro posílání projektů do Stipendijního programu na podporu využití technologií ve výuce

17. 8. 2022

Bez popisku

Rádi bychom vám touto cestou připomněli možnost přihlašování do Stipendijního programu na podporu využití technologií ve výuce, kde budeme zanedlouho ukončovat sběr projektů – už tuto neděli, 21. 8. 2022. Neváhejte se tedy přihlásit a získat podporu pro svého asistenta až do výše 30 000 korun.

Všechny informace k přihlašování najdete na adrese https://www.phil.muni.cz/npo/sp.

Zároveň upozorníme i na další aktivity plánované v rámci fakultního projektu „Rozvoj distanční výuky, online výuky a blended learningu“, financovaného z Národního plánu obnovy: - Program 0,1 – financování pro vyučující ve výši 0,1 úvazku na celý semestr pro tvorbu a upravování e-learningových materiálů do výuky - Asistenti ve výuce – pomoc s technickým zajištěním výuky a využíváním technologií ve výuce, finanční podpora pro vámi vybraného studenta či studentku

Detailní informace, harmonogramy a podmínky programů naleznete na webových stránkách projektu: https://www.phil.muni.cz/npo Pro další informace o projektu, nebo domluvu konzultace se obracejte na kolegy na adrese Kanceláře e-learningu CIT FF: elf@phil.muni.cz.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.