Centrum informačních technologií FF

Nový web vám pomůže s nastavením a používáním programů O365 (převod pošty do O365, nastavení OneDrive atp.)

3. 3. 2022

Bez popisku

V souvislosti s pokračujícím převodem pošty fakultních zaměstnanců do prostředí Microsoft Office 365 jsme připravili nový web shrnující základní informace, doporučení a nejčastější otázky týkající se nastavení a používání hlavních aplikací Office 365. Najdete jej na adrese https://it.muni.cz/phil/o365. Účelem webu je seznámit vás s nejpoužívanějšími nástroji z prostředí Office 365, na nějž zaměstnanci FF přecházejí v období březen-červenec 2022 (tj. například převod pošty z fakultního serveru na O365, používání OneDrive atp.).

V rámci tohoto procesu organizujeme i pravidelná, hromadná školení (vždy jednou týdně), které se uskuteční hybridní formou (můžete tedy přijít prezenčně nebo se připojit online přes Teams schůzku). Každé školení bude určeno aktuálně převáděnému pracovišti fakulty, avšak zúčastnit se budou moci i zájemci, kteří se z jakéhokoliv důvodu nemohli účastnit dříve.

Web o O365 budeme průběžně upravovat a doplňovat také na základě vaší zpětné vazby. Své případné podněty a komentáře můžete zasílat na adresu cit@phil.muni.cz. Podrobnosti ohledně třetí (tedy poslední) fáze projektu „Office 365 na FF“ najdete v dokumentu O365 na FF - akademická pracoviště - projekt.

Přejít na web o O365


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.